Malzemeler
Bir paket hindi döner
3 dilim light ekmek
1 çorba kaşığı domates salçası
1 çorba kaşığı Sıvıyağ
3 çorba kaşığı Yoğurt
Domates
Sivri biber

3 dilim light ekmek
1 çorba kaşığı domates salçası
1 çorba kaşığı Sıvıyağ
3 çorba kaşığı Yoğurt
Domates
Sivri biber
İskender Kebabı Tarifi
Hindi dönerler teflon bir tavada iyice ısıtılır. Ekmekler kızartılıp küp küp doğranır. Tabağın altına ekmekler, üzerine dönerler konulur. Salça, sıvı yağ, biraz su ile ezilip iyice pişirilir. Etlerin üzerine dökülür. Tabağın kenarına yoğurt konulur. Kızarmış biber ve domates ile süslenip servis yapılır.
iskender kebap tarifi oktay usta oktay usta iskender yemeği İSKENDER iskender kebab nas iskender kebabı
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder